Over

Als ondernemer bent u waarschijnlijk wel eens bezig geweest met internet. Of dit nu privé gebruik is of voor uw onderneming. Maar waar kunt u als ondernemer gebruik van maken? En hoe kunt u hier zo efficiënt mogelijk gebruik van maken? Ik biedt u graag passend advies voor uw situatie.

Als jonge ondernemer met kennis op het vlak van social media, webdesign en zoekmachine optimalisatie kan ik u adviseren op het gebied van een breed spectrum aan ICT oplossingen. Daarnaast kan ik mijn netwerk voor u inschakelen, met oplossingen voor kleine en grote ICT vraagstukken.

Advies over Social Media gebruik

Social Media vormt de nieuwe basis voor klantenwerving en -binding. Facebook, Twitter, Google en Instagram zijn enkele voorbeelden van media die worden gebruikt om voordat een klant met u in zee gaat een beeld van u te krijgen. Daarnaast biedt gebruik van social media talloze mogelijkheden op het gebied van klantenwerving, klantcontact en verbetering van uw diensten. Nagel ICT helpt u op weg bij het creëren van effectieve social media accounts en het op de juiste manier gebruik maken van deze accounts.

Webdesign

Een goede website is een landingspagina voor nieuwe en bestaande klanten. Voor iedere onderneming is er een passende oplossing. Een goede website hoeft niet duur te zijn. Ik help u graag op weg om de juiste vorm te kiezen voor uw onderneming en deze voor u te ontwikkelen, of u in contact te brengen met geschikte ontwikkelaars.

 ICT training voor u en uw werknemers

Voor goed benutten van de ICT mogelijkheden van uw onderneming, bijvoorbeeld social media of website gebruik, biedt ik training en advies, afhankelijk van uw vraag. Hierin wordt aandacht besteed aan web-etiquette, tips & tricks voor effectief gebruik van social media en het bijhouden van een website of webshop.

Nagel ICT kan u adviseren en ondersteunen bij onder meer:

  • Creëren van een online identiteit: Website, e-mail, up-to-date bedrijfsgegevens
  • Instellen van een Social Media profiel voor uw onderneming
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO), vindbaarheid vergroten
  • Training voor ondernemers en personeel op ICT gebied

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier